Bukser

Hvad er gode fiskebukser tænker du?

Det er de smarte og praktiske bukser, som passer til dig og får dig til at føle dig godt tilpas, på din næste fisketur oplevelse. Hvordan kan de det tænker du? Det er ganske enkelt
1. De er lavet i gode materialer der kan holde til noget 
2. hurtigt tørrende 
3. behagelige at have på 
4. praktiske med store lommer 
5. Har en god åndbarhed 
Bare for at nævne nogen af de fordele der findes ved praktiske fiksebukser. [read]

Bukser til Lystfisker eller outdoor personer.

Bukser der skal bruges til lystfisker eller outdoor, skal ikke bare være praktiske de skal også være behagelig at have på, da det er alt afgørende for at du føler dig godt tilpas på din næste fisketur og med de gode udfordringer og spændinger den tilbyder dig. Om det så er en tur til put and take søen, den offentlig sø, åen, kysten, på havet eller et helt andet sted hvor du plejer at fikse. Du behøver ikke at være fikser for at synes disse bukser er praktiske og smart. Du kan også bruge dem til vandretur, en tur i skoven med hunden eller bare til ganske almindelige hverdags brug, hvor du ønsker at have et par gode og anderledes bukser på.

Hvorfor vælge zipp off pants?

Zipp off pants er en super god løsning til det sene forår, hele sommeren og den tidlige sensommer, hvor tempareturen nemt kan skifte fra koldt til varmt på ingen tid. Her er det rart at kunne lyne underbenene af sine bukser, så de bliver til shorts, hvis solen bager ned fra en skyfri himmel, eller om aften kan lyne dem på igen når temperaturer så småt begynder at flader igen. Smartere bliver det ikke.

Bare rolig der kommer mere

Som nævnt tidligere er vi stille og roligt ved at udvide vores tøjsamling, så der kommer mange flere valgmuligheder for dig som ønsker et par gode fiskebukser eller outdoor bukser. Ting tager tid men du er meget velkommen til at følge med i hvad er sker her på vores webshop, hjemmeside, og facebook.

Pleje af tøj

Det kan ikke nævnes tit nok, det er en super god ide hvis du plejer dine bukser med det rigtigt plejemiddel for at holde på åndbarheden, og vandtætheden. Samt det for dit tøj til at ser nyere ud i længer tid og hvem ønsker sig ikke dette. Husk altid at læs vaskeanvisning i dit tøj inden du vasker det. Da det også er med at sikker dig at dit tøj holder bedre og ser nyere ud i længder tid.

Balsam for sjælen

Det er altid dejligt at komme udi den gode natur og opleve de forskellige sæsoner og hvad de har at byde på naturmæssig og fiskemæssig. Bare det at kunne stå ved kysten, put and take søen eller hvor du fisker henne og nyde solopgangen og stilheden og stadigvæk vide at de fiskebukser du har købt til netop denne sæson nok skal holde dig godt tilpas under denne fantastiske fisketur. Tag en dyb indånding og tænker hvor er livet bare dejligt

Kom og prøv

Du har altid velkommen til at komme forbi Aalsbogaard Lystfiskersøer, hvor vores fysiske butik holder til. Her for du den enestående mulighed for at prøve alle de vare du kunne tænke dig, også når vi taler stænger, hjul eller hvad dit hjerte kan begære. Vi står altid klar til  at rådgive dig og vi vil heller end gerne hjælpe dig med at træffe det rigtigt valg.

Adressen: Store landevej 125 5560 Aarup

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20888653 eller via facebook, vi svare så hurtigt vi kan på dine beskeder. Skulle du være lige i nabolaget, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik som ligger ved Aalsbogaard Lystfiskersøer. Vi giver med glæder altid en kop kaffe, og den vejledning du har brug for.
Adressen: Store Landevej 125 5560 Aarup.

Handelsbetingelser
Ønsker du information om vores handelsbetingelser, returret og reklamationer. Så klik her og du vil automatisk komme ind på side, hvor der er alt den information du har brug for.

[/read]

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.