Hovedbeklædning

Huer og kasketter

Er til dig der ønsker at beskytte sig imod kulde og varme, hvilket gøre det til et must have, for dig der elsker at være ude i det danske vejr hvilket er meget skiftene. Kasketter er gode til at beskytte dig imod solens stråler eller den silende regne. Huer derimod er gode til at beskytte dig imod kulde, så du ikke begynder at fryse så nemt. Der er heldigvis sket meget indenfor huer og kasketter de sidste par år, så det behøver ikke kun at være kedelig og praktisk at gå med. Det kan faktisk godt være smart. Der findes mange forskellige varianter, og der findes også en der er noget for dig [read]

 

Forskellige behov efter sæson

Det er meget afhænge af hvilken sæson man taler om, da du om vinteren og det sene efterår, når vejret skifter over og bliver koldt udenfor. Her har du brug for en god hue der passer på din hovedbund og ører. Vidste du at en stor del af krops temperaturen tabes igennem hovedbund når det er koldt udenfor? Det er derfor en god ide at have hue på, når du er ude og fiske i det kolde vejr.
I det sene forår og hele sommeren, er det en god ide at du bruger en god kasket, der kan passe på din hovedbund og ansigt, mod solens stærke stråler. Der er også en anden fordel ved at du bruger kasket, det er at du kan bedre spotte fiskene i vand, da kasketten skygger for solen stråler, smart ikke.

Efterår og vinter.

Du har sikkert prøvet det før, det er vinter og du skal på fisketur, du kigger ud ad vinduet og tænker ja så koldt er der vel heller ikke udenfor. Du tager ud til din yngling fiske spot, men der går ikke længe før du føler at dine ører er ved at fryse af, og du kan næsten ikke fjerne fokus fra hvor koldt det er at være ude og fisk. Du tænker hvorfor tog jeg ikke den hue på.

Forår og sommer

Du har sikkert prøvet det før, solen bager ned fra en skyfri himmel, du skal på en af de lange gode fisketure med dine venner, hvor i bare skal hygge jer med at fange en masse fisk og snakke om gode gamle dage. Der går et par timer og du begynder at føler dig forbrændt i ansigt og i din hovedbund. Du tænker ved dig selv hvorfor har jeg ikke tage kasket på.

Vigtigt

Husk det er super vigtigt at du passer på dig selv når solen bager ned fra en skyfri himmel om foråret, sommeren og sen sommeren så du ikke bliver solskoldet eller endnu være at du får solstik. Påklædning er ikke nok husk solcreme. Tænker du at rigtige mænd ikke bruger solcreme fair nok vi skal ikke bestemme, men så husk de vigtigst faresignaler på en forbrænding

Søg skygge hvis

  1. Din hud føles varm også selv om du køler den med vand
  2.  Din hud er øm
  3.  Din hud svier og prikker 
  4. Din hud er rød er du i tvivl om dette så prøv og tryk med en fingerspids bliver huden hvid og hurtigt rød igen er den god nok du er forbrændt

Skulle uheldet være ude får du lige et godt råd med på vejen

Sådan lindrer du smerterne ved solskoldning
√ Gå ud af solen 
√ Brug aloe vera gele
√ Smør dig ind i yoghurt 
√ Tage et køligt bad 
√ Drik masser af vand 

Kom og prøv dit næste køb

Du har altid velkommen til at komme forbi Aalsbogaard Lystfiskersøer, hvor vores fysiske butik holder til. Her for du den enestående mulighed for at prøve alle de vare du kunne tænke dig, også når vi taler stænger og hjul eller hvad dit hjerte kan begære. Vi står altid til din rådighed og vi vil heller end gerne hjælpe dig med at træffe det rigtigt valg.

Adressen er Store landevej 125 5560 Aarup

 

Brug for hjælp?

Du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20888653 eller via Facebook, her svare vi så hurtigt vi kan på dine beskeder. Skulle du være lige i nabolaget så er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik som ligger ved Aalsbogaard Lystfiskersøer. Vi er altid klar på en snak og den vejledning du har brug for.
Adressen er Store Landevej 125 5560 Aarup.

Handelsbetingelser

Ønsker du information om vores handelsbetingelser, returret og reklamationer. Så klik her og du vil automatisk komme ind på side, hvor der er alt den information du har brug for.

[/read]

17 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side