Huer

Hvad er en god hue?

Det er en hue der passer til netop dig og dine næste fiske oplevelse. En god lang fisketur, hvor du bare skal slappe af og ny
de det dejlig kolde vejr udenfor, men du kommer ikke til at fryse takke hver din nye hue. Udover den hjælpe med at holde dig varm, skal den også sidde godt og behageligt. Det vil sige den er praktisk og får dig til at se smart ud, det kan jo kun være en win win. Hvad er fordele ved en god hue tænker du. Det kan siges ganske enkelt.

  1.   Holde din hovedbund varm
  2.  Har en god pasform
  3.  Lavet af gode materialer
  4.  Holder dine ører varme

[read]

Husk din huen, du kan få brug for den.

Det er aldrig sjovt at komme til at fryse om ørerne eller dit hovedet når du er ude i det kolde vejr. Derfor er det altid en god ide at have en hue med i din fisketaske, hvis ikke du synes vejret var koldt nok da du tog afsted hjemmefra, så kan det godt gå hen og blive så koldt at du kunne få brug for din hue sener på dagen. Da det danske efterårsvejr og vintervejr kan være en smule skiftende. Eller måske har du din kone med eller din kæreste med ude og fiske, og det kunne jo tænkes at hun måske havde brug for din hue.

Hvad er huerne lavet af?

Der findes mange forskellige materialer man kan lave huer af, men vores huer er lavet i forskellige materiale så som fleece, uld og akryl. De er alle lavet til et formål nemlig at holde dig varm igennem hele efteråret og vinteren. Vores huer er unisex, det vil siges de kan bruges af både mænd og kvinder.
Du kan læse mere om hvad de forskellige huer er lavet af under hver hues produkt beskrivelse.

Hurtigt gennem gang af materialer.

Fleece: nogen af vores huer har fleece inden i huen som varmer utrolig godt. Fleece er et velour lignende stof hvor du får fordele så som

√ Holder godt på varmen 
√ Det er let
√ Lang levetid
√ Har et vandafviselag 
√ Tørre hurtigt 
√ Følelse behagelig på huden  

 Der kan være ulemper ved fleece så som
????  Følsom over for varme og ild 
????  Fleece er ikke vand eller vindtæt i sig selv

Uld:  Uld er et naturprodukt, som anvendes på mange forskellige måder, og kan laves til forskellige garntyper. Du kan også finde nogen huer der er strikket i uld, hvilket har nogen fordele så som

√ Temperaturregulerende både i koldt og varmt vejr 
√ Kan bruges året rundt

Der kan være nogen ulemper ved uld, så som 
???? Kan kradse ved direkte kontakt med huden

Akryl: Akryl er et kemisk stof der minder super meget om uld. Så sidst og ikke mindst har vi også nogen huer der er lavet i akryl, hvilket har nogen fordele så som

√ Det er blødt 
√ Varmt 

Der kan være nogen ulempe ved akryl så som.   

???? Ikke så slidstærk 

Kom og prøv.

Du har altid velkommen til at komme forbi Aalsbogaard Lystfiskersøer, hvor vores fysiske butik holder til. Her for du den enestående mulighed for at prøve alle de vare du kunne tænke dig, også når vi taler stænger, hjul eller hvad dit hjerte kan begære. Vi står til din rådighed og vi vil heller end gerne hjælpe dig med at træffe det rigtigt valg.

Adressen er Store Landevej 125, 5560 Aarup

Brug for hjælp?

Du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 88 86 53 eller via Facebook, hvor vi besvare ine besker så hurtigt vi kan. Skulle du være lige i nabolaget, så er du altid velkommen til at kigge ind forbi vores fysiske butik, som ligger ved Aalsbogaard Lystfiskersøer. Her er vi altid klar på en snak og den vejledning du har brug for.
Adressen er Store Landevej 125, 5560 Aarup.

Handelsbetingelser

Ønsker du information om vores handelsbetingelser, returret eller reklamationer. Så klik her og du vil automatisk komme ind på side, hvor der er alt den information du har brug for.

[/read]

1 vare

pr. side
Faldende orden
pr. side