Polaroid briller

Polaroid briller

Her finder du mange forskellige polaroid briller, som helt sikker vil passer perfekt til dig og dine behov. Vi har mange forskellige slags glas, som passer til en hver station. Det gode ved at bruge polaroid solbriller er, at kun det brugbare lys. Slipper igennem glasset og indtil dine øjne. det vil sige at når du fisker bliver det nemmere for dig at se ned igennem vandoverfladen. Her finder du normale polaroid solbriller, clip on, og oversize (fit-Over) til at komme udover dine briller. her på siden finder du polaroid solbriller fra kendt mærker som esp, gunki, mustad, sfg, og snowbee.

11 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Hvad er polaroid solbriller?

Kort fortalt er det et glas (lines) som indeholder et filter. Som kun tillader det lodrette lys slippe igennem dine polaroid solbriller. Alt det vandret lys som kommer fra eksemble vand, våde vejbaner vil blive blokeret, så det ikke blænder dig. Dine Polaroid solbriller hjælper med at uv-beskytte dine øjne, samt minimere genspejling. Det vil mindske din risiko for at blive blændet, få ondt i hovedet eller opleve ubehag. Ved f.eks. våde vejbaner, sne, ved standen eller på din fisketur. Polaorid solbriller fås i flere forskellige farver, hvor nogen farver er bedre egnet til fiskeri end andre. Det smart ved at bruge polaroid solbriller når du fisker er at du nemmere vil kunne spotte fiskene. Bruger du briller i forvejen, skal det ikke være nogen hindring for dig. Her finder du clips on eller polarorid solbrille du kan tage udover dine normale briller.

 

Polaroid Solbriller til fiskeri.

At bruge polaroid fiskebriller når du fisker er en god ide da dine øjne bliver uv-beskyttet. Du får en mere behagelig fisketur, da dine øjne slapper mere af, nu hvor alt genspejling bliver fjernet. Dine øjne er beskyttet i forhold til, sand, vild fare fiskegrej, insekter og meget mere. Husk at det er lige så vigtig at beskytte det hoved mod varm og kulde. Det vil sige at din hovedbeklædning er lige så vigtig som dine polaroid solbriller(tjek vores hovedbeklædning ud her). ved at dine polaroid solbriller fjerne krusninger og genspejlinger fra vandoverfladen, bliver det nemmere for dig at se ned igennem vandoverfladen, og du har nu nemmere ved at se fiskene. Skinner solen kan det være en god ide at bruge en kasket. Da kasketskygge vil lukke af for solens stråler. Fisker du om vinter vil det være en god ide at bruge hue, da den vil hjælp dig at holde varmen. Er det virkelig koldt udenfor. kan et par gode varme sokker og handsker være en god mulighed. Ønsker du at tilføre mere varm, kan varmeelementer være en god mulighed. Du vil få en hel anden fiskeoplevelse når du fisker med polaroid solbriller.

Hvordan ser man om solbriller er polaroid ?

Står du og skal købe et par polaroid solbriller. Eller er du tvivl om dem du har købt, er helt almindelige solbriller. Så for du lige en hjælpende hånd her. Den nemmest måde at tjekke det på er ved at tage solbrillerne på. Kig på en overflade der laver en genspejling. Det kunne eksemblevis være vand, sne eller et fortov alt efter hvor du står. Bliver dit syn ikke uskarpt (sløret), så er det med stor sandsynlighed et par polaroid solbriller. Når det så er sagt er den største forskelle mellem polaroid solbriller og almindelige solbriller. Er det ”filter” som også kaldes for antireflekterende belægning polaoird solbrille har. Polaroid solbriller fjerner blænding og giver dig et klarer syn udenfor. Begge solbrille typer er uv-beskytter dine øjne. Der findes situationer hvor polaroid solbriller ikke er en god ide, da det kan være svært at se elektroniske skærme. Der for anbefales det at piloter ikke bruger polaroid solbriller når de flyver.

polaroid solbriller fordel og ulemper

Der er mange fordele ved at bruge polaoid solbriller. Især hvis du er typen, der opholder dig meget i direkte sollys på grund af aktiviteter som. Fiskeri, cykling, løb, golf og meget mere. Her vil du kunne opnå store fordele ved at brug polaroid solbriller. De vil formindske blænding, give dig et klare syn og sidst samt reducere ubehag som kan føre til hovedpine. Polaroid solbriller kan bruges året rundt, sammen med meget andet beklædning. Som vil gør det mere behageligt for dig at fiske alt efter årstiden. fristede så se vores udvalg her

Fordele ved Polaroid solbriller

√ Minimere genspejling på vandoverfladen.
√ Minimere refleksionen fra solensstråler.
√ Dine øjnene er 100% UV bestykket. (tjek altid produktbeskrivelsen)
√ Du nemmere kan se fiskene
√ Det bliver mere behageligt at stå og fiske.
√ Beskytter dine øjnene mod insekter, blink og sand.
√  Hjælper med at lindre øjnebelastning.
√  Kan fås med styrke.
√  Nogen kan hjælp på natteblindhed.

Listen er lang over de mange fordele der findes ved at bruge polaroid solbriller. Men der findes også et par ulemper her som du lige skal have med på vej.

Ulemper ved polaroid solbriller

÷ Bliver nemt ridset.
÷ Kan være svært at se elektroniske skærme.
÷ Er de belagt med mirror film, må du ikke bruge pudsemilde på dine briller da det ødelægger filmen

Polaroid solbriller til briller (fit-Over)

Bruger du briller til daglig og ønsker du dig et par polaroid briller til dit fiskeri. Bare rolig der findes  lige et par muligheder for dig her.

  • Briller med styrke; Der findes mange polaroid briller, hvor du kan få styrke i glasset. Det kan være en god ide hvis man opholder sig meget ud i solen på f.eks. En skiferie, du er sejler og meget mere. Men der findes også andre billigere alternativer.
  • Clip on; er smarte fordi du kan klipse dem fast på dine nuværende briller. Uden for meget besvær har du de samme fordele som ved et par polaroid solbriller. Det vil sige at de beskytter dine øjne, mod blænding og meget mere. Om du bruger herre eller dame briller. Så er det muligt at få et par polaroid clip on, til lige netop dine briller. Der findes modeller med og uden vippebeslag.
  • Oversize (over fit) Det fede ved et par "fit over"(oversize) polaroid solbriller. Er at de mange gange er billigere. Det kan hurtigt blive dyrt hvis du skal have lavet et par polaroid solbriller med styrke i. Som navnet ligger op til er de beregnet til at tage udover dine egne briller. Du har nu fuld beskytte lige som ved en ganske almindelig solbrille.

Rengøring af polaroid briller

  • En mikrofiberklud er et must have, da de er meget skånsomme over for glasset. Tænger dine Polaroid solbriller virkelig til en kærlig hånd, så er det en god ide at vaske den i lunken vand med lidt opvaskemiddel. (der findes også specielle rengøringsspray til formålet.)
  • Pudser du dine briller i dit tøj? Så kan det være en god ide at stoppe med det, da dit tøj kan ridse dine brilleglas.
  • Brug aldrig glasrens eller lignede produkter, som indeholder alkohol. Det kan misfarve dit brillestel. Har du solbriller med mirror film så ødelægger du mirrore effekten.
  • Opbevare dine briller i en pose eller et etui når du ikke bruger dem. Det mindsker chancerne for at dine briller bliver ridset eller får andre skader.
  • Dine briller kan ikke holde til for høje temperatur, det kan får dem til at ændre form. Et godt, eksemble kunne være. At du ligger dine briller i forruden af din bil.
  •  At sætte briller op i panden eller i håret kan virke som en god ide. Det er en nem løsning hvis man lige hurtig vil se noget uden briller på. Du risikerer desværre at bøje dine brillestængerne, og med tiden vil de så gå hurtigere i stykker.

Det var et par gode råd med som kan hjælp med at forlænge levetiden på dine polaroid solbriller.

Hvilket farver på glasset er optimal til fiskeri.

For at gøre det nemt og overskueligt for dig at vælge den rigtigt farve glas. Får du lige en kort beskrivelse med på vejen, af de mest brugt glasfarver.
Blå: Høre ind under den kølige tone. Ulempen ved blåt glas er at det kan virke generende for øjet. Den blå farve er super god til dig der fisker på åbenhav eller i ekstrem kraftig sol.
Grøn: Høre indunder den kølige tone, hvilket virker afslappende på dine øjne og forstærker farve kontraster. Den grønne farve er super god til dig der fisker i fuld sol.
Grå: Høre ind under den kølige tone, men virker neutralt og balancerende på dine øjne. Grå er super god til dig der ønsker en all around brille.
Brun: Høre indunder den varme tone, hvilket beroliger dine øjne og forstærker kontrasten. Den brune farve er super god all around, kan også bruges til andet end fiskeri.
• Kobber: Skaber fin kontrast til dine øjne. Kopper farve er super god til dig der gerne vil spotte fiskene i overskyet vejr.
• Gul: Har en høj kontrast, hvilket gør den perfekt til dig. Der ønsker at fiske i solopgang eller solnedgang. samt let lyst vejr og overskyet vejr. Ulempe er at de ikke er gode at bruge i fuld, solskinsvej