Back Rest, Butt Grip & V-hoved

Her på siden finde du et godt udvalg af butt grips, back rest, v-hoveder med mere. Ens for disse er at de er med til at holde dine fiskestænger sikkert under fiskeri. Der findes mange forskellige modeller, som passer til de forskellige håndtagstyper der findes på dine karpe eller stør fiskestænger. Om du skal vælge butt grip, back rest, v-hoved eller sure lock med mere kommer hent an på, hvad du føler dig bedst tilpas i. Kan du bedst lide at håndtag på dine fiskestæng ligger løs ned i dit rodpod, eller buzzbar, eller kan du bedst lide at de side godt fast, eller er du mere til den type hvor dine fiskestængers håndtag bliver lås fast. Der findes mange muligheder, så mon ikke også at du finder dine nye ynglings lige her på siden.     

 

12 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Hvilken type skal man vælge 

Er du ikke helt sikker på, hvilken en af modellerne du skal vælge så får du lige en hurtig gennem gang af dem alle her. Måske kan det hjælpe dig med at finde den helt rigtig model til dig og dit fiskeri.  

  • Back rest er til dig der ønsker at dine fiskestængers håndtag ligger løst ned i back rest, de falder ikke ud, men de sidder heller ikke fast. Nogen Back rest kan han justeres i størrelsen, ved at skrue på dem. Husk at der er forskellig størrelser af håndtaget på fiskestænger. Så du skal være obs på hvordan dit håndtag ser ud, så du ikke får en der er alt for stort eller alt for lille back rest.
  • Butt Grip er til dig der ønsker at dine fiskestænger sidder helt fast. Her er det igen vigtig at du køber nogen der passer til dine håndtag på din fiskesdtang for at være sikker på at dine fiskestænger sidder helt fast. Husk at når du får bid at dine fiskestænger sidder fast nede i det butt grip så du ikke ender med at stå med et væltede rodpod når du løfter din fiskestang op.
  • Sure Lock er til dig der godt kan lide at dit butt grip eller back rest lukker sig ned over dine håndtag på din fiskestang. Sure lock er 2 arme hvor du ligger din fiskestang ned i, og når den så mærker vægten fra din fiskestang, så lukker armene sig ned over dit håndtag. Når du så har bid og du ønsker at give tilslag, så tager du fast i din fiskestang og låse effekten ophøre.
  • V-hoved Giver dig mulighed for at lave din egen stangholder ud af en bankstick i den størrelse og kvalitet du ønsker dig. V-hoved skrues fast på din bankstick  og du kan nu ligger stangen op i v -hoved og bunden af din fiskestang vil så på jorden. Nemt og enkle at bruge når du ønsker at fiske passivt fiskeri.   

Brug for Hjælp

Har du brug for hjælp? SÅ er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26811374, via email [email protected] eller via facebook. Vi svare så hurtig vi kan. Skulle du være lige i nabolaget er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik, som ligger ved Aalsbogaard Lystfsikersøer. Vi er altid klar på en snak og den vejledning du har brug for. 

Adressen Store landevej 125 5560 Aarup