Bankstick

Her finder du et stort udvalg af banksticks i forskellige længder. Det fede ved bankstick er at de er lavet i let og holdbart materiale, men også den detalje at de er teleskopiske. Det vil sige at de kan passe til enhver lejligheder. Om du ønsker at fiske helt nede ved jorden, i vandkanten, i tæt bevokset områder og meget mere, så du mulighederne med banksticks. I bunden af  en Bankstick finder du enten et spyd eller en spiral, som gør det super nemt for dig at skrue, skubbe dine banksticks ned i jorden. Din bankstick kan også hjælpe med at holde dine sack, vejeslynge med mere. Obs dine banksticks kan ikke står alene, derfor skal du huske at tilføje bid indikator, bidealarmer, butt grips eller back rest med mere, for at få de optimale ud af dine banksticks.       

10 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Hvad er en bankstick

Banksticks er en teleskopstang, nogen af dem låse ved at dreje de 2 stænger, andre låses med en skrue. I toppen sidder der et gevind, hvor du kan skrue dine bidemeder, bid indikator samt butt grip og meget mere fast i. Bunden er enten et spyd (spyd er godt til blødt underlag, som græs, sand osv.)  eller en skrue ( skrue er god til hård underlag så som grus, og meget mere. Banksticks er lavet i meget holdbart og let materiale, så det er nemt for dig at transporter dem. Banksticks fås i forskellige Længder, hvilket giver dig mulighed for at sammen sætte din ”stangholder som du ønsker” ønsker du at fiske helt nede ved jorden så kan du købe de korte og sætte dem helt ned i jorden, det kan du med fordele gøre hvis du fisker et sted hvor der blæser meget, på den måde undgår du at viden tager dine fiskeline. Der er mange fordele ved bankstick, så som 

 1. Fiske hvor der ikke er meget plads, kunne være mellem træ, store sten med mere
 2. Du har mulighed for at sætte dine bantsticks ud i vandkanten
 3. Fisk helt nede ved jorden eller højt op (Stangspids kan pege ned ad eller opad.
 4. Du kan koble 2 banksticks og 2 buzzbar sammen også har du en princippet et rodpods.     
     

Der er masser af mulighed med bankstick, de kan også med fordele bruges til 
 

 • At holde din sack. Der er ikke noget værre end at stå midt om natte og fang en flot karpe, som man ønsker at veje og få et billede af, når solen engang står op. Du har en sack, hvor du kan komme karpen i, men du kan ikke lige finde en genstand på jorden du kan bruges til at binde sacken fast i og sætte ned i jorden, og tænk hvis den ikke kan holde din sack. Her kan du med fordele løse dit problem med en bankstick ved at sætte banksticken ned i jorden tæt på vandkanten, og når du så fanger en karpe, så kan du sacke den og binde din sack fast til din banksticken det er nemt og enkle. Nogen sack har den mulighed at man kan skrue den fast i selveste gevindet på banksticken.    
 • Den kan holde dit keepnet, afkrogsningsmåtte, vejeslynge så det ikke blæser væk, eller så du hele tiden har dine redskaber tæt ved vandkanten når du fanger fisk. Det gør det også nemmere for dig selv.
 • Du kan også bruges den til at holde dit kamera så du nemmere kan tage selfie, det kræver at du sætter en adapter fast på din bankstick.
 • Du kan brugen dem som håndtag til din fodreske, så du nemt og enkle kan kaste dit for fodre ud i vandet.
 • Du kan bruge dem som telt pløkker hvis du mangler et par stykker
 • De kan bruges som distance stick, i tilfældet af at du ønsker at give dig i kast med at klips din line op men du ikke helt ved om det er noget for dig. Bliver den metode noget for dig så kan du altid bruge penge på distanc stick sener, når du ved at det er noget du vil få brug.         
   
   Husk at en bankstick har brug for tilbehør så som en buzzbar, buttgrip, v-hoved, bidemelder, hanger og meget mere for at kunne bruges optimalt.

Brug for hjælp 

Har du brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26811374, via email [email protected], via Facebook. Vi svare så hurtig vi kan. Skulle du være lige i nærheden er du meget velkommen til at kigge forbi i vores fysisk butik, som ligger ved Aalsbogaard Lystfiskersøer. Vi er altid klar på en snak og den vejledning du har brug for. 

Adressen Store Landevej 125 5560 Aarup.